Boker Tov

Eén van de andere highlights van Kinamo in 2020 was het Boker Tov project. In September werden we gecontacteerd door Tom Sas van Hospitality Forces om voor zijn nieuwste project de website te ontwikkelen.

Boker Tov is een Israëlische deli, bar en restaurant dat zowel in sfeer als door middel van lekkere food een stukje Tel Aviv naar Antwerpen brengt. De keuken staat voor een overvloed aan verse kruiden en groenten, frisse tonen en smaakmakers. Achter de kookpotten staat Thomas Swenters, voormalig chef van Upper Room Bar van The Jane, De Librije en Godevaart. Hij ontwikkelde samen met Lori de kaart en brengt typische Midden Oosterse gerechten.

De website

Het idee was dat de website in een eerste fase bezoekers gewoon moest informeren over het concept en het menu. In een latere fase zou er op de website ook een webshop komen als aanvulling op de fysieke deli.

Boker Tov website

Op 15 oktober openden de deuren van Boker Tov maar amper 4 dagen later moesten ze de deuren terug sluiten door de verstrengde coronamaatregelen.

We zijn bij Kinamo dan ook meteen een versnelling hoger geschakeld om het webshop gedeelte van de site uit te werken. Via de webshop kunnen bezoekers al het lekkers bestellen om dan later af te halen en thuis op te eten.

Afgaande op de vele persartikels, positieve reviews en de bestellingen op de website mogen we gerust stellen dat Boker Tov zijn lancering niet heeft gemist.

Sinds een dikke maand heeft Boker Tov er ook een take-away locatie bij in Gent. Corona heeft misschien veel bemoeilijkt, maar Boker Tov is zeker een schot in de roos geworden.

We hebben bij Kinamo zelf de kans gehad om kennis te maken met al het lekkers uit de Balagan Box en kunnen de geruchten bevestigen. Het is mega super lekker en gezellig om te delen met een knuffelcontact.

Ook technisch was de ontwikkeling van de website best een smaakmakend project. Kinamo ontwikkelde de website in WordPress en breidde deze uit met WooCommerce voor het afhaal luik!