Beste wensen!

Allereerst en vooral willen we dit jaar, nog meer dan andere jaren, iedereen vooral een goede gezondheid wensen voor 2021. We hopen dat het nieuwe jaar voor jou er één mag worden met veel professioneel en familiaal geluk.

We willen ook alle klanten bedanken voor het vertrouwen en de mooie projecten in 2020.

Hoogtepunten 2020

Net zoals elk jaar staan we bij de start van het nieuwe jaar ook even stil bij het afgelopen jaar. Als we de tijdslijn van dit jaar opnieuw bekijken kunnen we niet anders dan besluiten dat 2020 een “surrealistisch” jaar was.

Dat het “C” woord daar voor iets tussen zit mogen we een understatement noemen.

Midden maart 2020 hebben we bij Kinamo op nog geen 48 uur een transitie gedaan naar 100% thuiswerk. Gelukkig is dit, dankzij tal van hulpmiddelen en de juiste technologie, vlot verlopen en hebben wij ook onze klanten maximaal kunnen ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Ondanks het feit dat ook wij – zoals velen – vaak met het praktische aspect van deze coronacrisis werden geconfronteerd, heeft dat niet in de weg gestaan dat er flink verder gewerkt werd achter de schermen aan diverse infrastructurele upgrades, verbeteringen van onze diensten en projecten voor onze klanten.

Het was een speciaal jaar en net daarom willen we toch ook even stil staan bij de hoogtepunten van 2020 voor Kinamo:

 1. Een nieuw datacenter
  We hebben verder stappen gezet naar de voorbereiding van een ISO27001 certificering. In het kader daarvan is onze infrastructuur ondergebracht in een nieuw data center.
 2. Netwerk upgrades
  Een nieuwe routing infrastructuur met snellere blokkering van malafide IP ranges.
 3. Heel wat mooie projecten
  Op vlak van ontwikkeling, DevOps of een combinatie van beiden voor klanten zoals Wezooz, VAF (Vlaams Audiovisueel Fonds), Boker Tov, De Antwerp America Foundation van VOKA, …
 4. Toffe collega’s en klanten
  Die ondanks alles voor een super sfeer zorgden!

Tijd om te vieren!

Ieder jaar proberen we bij onze ‘beste wensen’ iets speciaals te voorzien. Iets leuks, grappigs of met het nodige entertainment.

Vorig jaar werden onze beste wensen opgeleukt met onze uitknip-beste-wensen-kaart. Dit jaar misten we door al dat thuiswerk ons kantoor in Antwerpen zo hard dat we het centraal hebben gezet in onze beste wensen.

Herken jij de Antwerpse Leien, de haven en ons kantoor in onze geanimeerde sneeuwbol? Scroll zeker verder om even binnen te kijken in ons kantoor want aan het einde is nog iets leuks voorzien!

Kinamo best wishes snowglobe

Tot gauw?

We hadden deze blogpost graag afgerond met een uitnodiging voor een hapje en een drankje in ons kantoor in Antwerpen. Dat gaat nog even moeten wachten… maar in afwachting daarvan kunnen we wel alvast afspreken voor een digitale toast.

Laat ons zeker weten wanneer je een moment hebt om samen digitaal, te toasten en te bespreken hoe we er in 2021 het beste van gaan maken.