Kinamo behaalt ISO 9001:2015 certificatie!

Sinds 20 februari 2017 heeft Kinamo de International Organization for Standardization (ISO) 9001:2015 certificatie behaald. Door te beantwoorden aan de uitgebreide vereisten van deze standaard is bevestigd dat Kinamo’s kwaliteitsmanagement systeem beantwoord aan de vereisten van de internationale standaard en bevestigd dat het bedrijf streeft naar een continue verbetering van producten, diensten en interne processen.

“Het is ons doel om kwaliteitsvolle hosting oplossingen en professionele diensten aan onze klanten aan te bieden” zegt Dominique Quintelier, CEO.

Door de ISO 9001:2015 certificatie te behalen wensen wij onze sterke inzet naar onze klanten te tonen en onze gedreven aanpak naar continue verbetering voor de kwaliteit en efficiëntie binnen onze organisatie.

“Om de certificatie te behalen waren een grondige voorbereiding, reviews en interne en externe audits nodig. Vanzelfsprekend ben ik zeer trots op mijn team en zeer tevreden over het behalen van deze belangrijke mijlpaal. Het is een verwezenlijking om trots op te zijn, maar ook een belangrijk signaal naar onze klanten om aan te tonen dat wij continue verbeteringen blijven aanbrengen aan onze diensten.”.

Over de ISO 9001:2015 standaard

De ISO 9001:2015 standaard is een op wereldwijd vlak wel bekend en verspreid kwaliteitsmanagement systeem dat bedrijven helpt om aan te tonen dat zij streven naar het leveren van producten en diensten die continue aan de wensen van de klant beantwoorden en overtreffen. Voor meer informatie over de ISO 9001:2015 standaard, gelieve de officiële ISO website te bezoeken.

Over Kinamo

Kinamo is een privaat onderneming en biedt managed hosting diensten, geïntegreerde cloud oplossingen , domeinnaam registraties en SSL certificaten aan. Kinamo blijft trouw aan een visie waar early adopting en experimenteren met nieuwe technologie een sleutelelement blijft in het uitbreiden van het dienstenaanbod, met een gezonde balans tussen betrouwbaarheid en innovatie.

U wenst meer te weten over onze diensten en hoe wij kunnen helpen met uw cloud hosting projecten? Contacteer ons vrijblijvend!